fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Вие сте отговорни за формирането и избора на обкръжаващата среда, която в крайна сметка ще формира човекът, в който ще се превърнете и съдбата, която ще имате.
Бенджамин Франклин

Ако мислите, че не можете да си позволите Застраховка Живот, прочетете това

Повечето хора имат положително мнение към Застраховка Живот. Възможността да обезпечиш финансово семейството си в случай, че се разболееш или нещо фатално се случи с теб, е високо ценена от хората. 

Статистиката за сключените застраховки обаче показва съвсем друго – че колкото и да оценяват плюсовете на Застраховка Живот, хората не се възползват от нея. 

Една от причините, които посочват, е “не мога да си я позволя”. Това, от една страна е разбираемо – добавянето на още един “разход” към и без това натоварения семеен бюджет не изглежда лесно решение.

Нека обаче да помислим по следните въпроси:

Как ще посрещнете внезапни сериозни разходи, свързани със здравето ви?

Дори и сега да сте в отлична форма, с времето здравословните проблеми се появяват, искаме или не. Някои от тях могат да ни попречат да работим месеци наред, а лечението може да струва хиляди левове. Как ще посрещнете тези разходи?

Знаете ли къде харчите парите си в момента?

Като цяло всеки от нас знае къде е похарчил заплатата си. Но не ви ли се случва понякога хем да нямате пари, хем да не знаете къде са отишли? В такива случаи писменият финансов разчет помага много. Това означава да записвате всеки ваш разход в продължение на поне няколко месеца, за да следите колко пари и за какво давате. 

Ще се изненадате, че имате разходи, които някак са ви убягвали, защото са били импулсивни или не са допринесли съществено за ежедневния ви живот. Една част от тези разходи биха могли да се спестят, а парите да се пренасочат към по-полезни пера от бюджета. 

Какво ще оставите на децата си?

Кой би отказал да зарадва детето си със силен финансов старт в живота? Или кой би искал да товари децата си с излишни разходи след време? Сигурни сме, че никой.

Възможно е да осигурите на децата и на себе си финансово спокойствие като подобрите финансовата си грамотност и започнете да управлявате парите си по-добре. 

Ще се изненадате как ще можете да си позволите не само Застраховка Живот, но и други важни, приоритетни разходи, които досега не сте можели да си позволите. 

Когато харчите – печели някой друг, когато спестявате – печелите вие!

Разгледайте индивидуалните застрахователни пакети на Global Life и изберете този, който ще отговори най-добре на целите ви >>>

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

Централен офис - гр.София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 

 

 

Global Life - Централен офис

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.