fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Да искаш отнема също толкова енергия, колкото да планираш.
Елинор Рузвелт

Добре че имах застраховка, когато… се наложи да потърся второ лекарско мнение

Наша клиентка, сключила медицинска застраховка за лечение в чужбина, ни изпрати своя положителен отзив за този продукт. 

“Сключих своята застраховка, след като на мой приятел се наложи да ипотекира жилището си, за да плати лечението на своята съпруга. Казах си, че не искам да ми се налага да правя същото и предпочетох да инвестирам навреме в застраховка, която да покрива максимално широк кръг от заболявания и лечения. 

След няколко години, на един от редовните профилактични прегледи лекарят ми сподели, че вижда “нещо притеснително”. Изпрати ме при специалист, който обяви, че имам раково заболяване и трябва веднага да се оперирам. 

Ужасих се! През ума ми минаха всякакви черни сценарии…

Разбира се, исках да потърся и второ мнение, за да съм сигурна в диагнозата  и разчитането на резултатите от изследванията ми и да знам какво трябва да предприема по-нататък. Моята медицинска застраховка за чужбина ми позволи да пътувам безплатно до клиника във Франция (самолетните билети получих на имейла си), да се прегледам там от специален лекарски екип в клиниката, да се подложа на необходимите изследвания и да разбера, че става дума за неправилно разчетени резултати. 

За щастие, оказа се, че нямам рак, а състояние, което се лекува с медикаменти. Облекчението беше не само от добрата новина, но и от факта, че не ми се наложи да платя нито един цент за пътуване, настаняване, изследвания и прегледи - всичко беше покрито от моята полица. 

Веднага щом тази здравна одисея приключи, поднових застраховката си, за да съм сигурна, че не само чукам на дърво за здраве, но и съм подсигурила финансовата страна на въпроса. 

Поздрави и благодаря, Global Life!

Ваня Х.”

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

гр. София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 
гр. Гоце Делчев
ул.“Дунав” № 26, Търговски център “Гоце Делчев”
тел. 0899 89 32 13
 

Global Life - Централен офис

За безплатна консултация
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.