fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Не можем да направим всичко наведнъж, но можем да направим едно нещо веднага.
Калвин Кулидж

Доволни служители? – Мисията е възможна!


Допълнително здравно осигуряване, данъчни облекчения и грижа за служителите

В днешно време, ние, хората, се научихме да искаме много и да очакваме много от живота, от работодателя, от служителите си, от държавата.

Във време на възможности, недоволните служители много лесно решават да сменят работата си. В търсене на по-добра заплата, по-добър екип или по-добра локация, те напускат и оставят работодателя понякога в безизходица.

Огромното текучество на персонала е един от най-сериозните проблеми пред работодателите в България.

То води до огромни загуби за фирмите, които на пръв поглед може да останат незабелязани.

         - Загуба на кадрови ресурс за обучения – опитните служители трябва да заделят от своето ценно време да обучават нови служители, да контролират дейността им и да ги проверяват;

            - Загуба на финансови ресурси – във вид на заплати, данъци, осигуровки и др. за служители, които са неефективни, ненаучени и незаинтересовани от това дейността на фирмата да върви гладко;

            - Загуба на концентрация в екипа – новите служители понякога предизвикват притеснение, съмнение и недоверние в по-старите, което води до намаляване на ефективността на работата като цяло;

            - Грешки в работата, които могат да доведат до материални и финансови загуби, глоби, пропуснати ползи и т.н.,

            - И много други, които зависят от конкретното естество на дейност на фирмата.

На тези процеси обаче може да се въздейства по един съвременен и интелигентен начин – а именно, като се обърнем към някои от основните потребности на всеки човек

да се чувстваш оценен, обгрижен, важен и приет от околните.

 

Има механизми за задържането на служителите, които пряко влияят и подобряват лоялността на служителя към компанията.

Това може да са различни социални и финансови придобивки, които фирмата може да осигури и предостави на своите служители – като например ваучери за храна, карти за градски транспорт, карти за спортни мероприятия и др.п.

В тази връзка, имаме удоволствието да Ви представим продукт,

който е важен за всеки човек. Продукт, който е необходим на всекиго и доказано

носи ефекта, който всеки работодател търси – ДОВОЛНИ СЛУЖИТЕЛИ!

 

Защото Доволните служители са гръбнакът на успеха на една компания!

 

Същевременно, работодателят получава и редица други ползи, с които ще се запознаете по-долу.

„България Глобъл“ е здравна застраховка – многогодишен здравен план, който осигурява безплатни прегледи и изследвания, лечение, операции, възстановяване на направени разходи за лекарства и медицински консуативи, рехабилитации и много други.

Този уникален продукт предлагаме съвместно със Застрахователна компания България Иншурънс АД. Дружеството е специализирано в предоставянето на комплексни здравни услуги, приспобени най-вече към нуждите на корпоративните клиенти. То е едно от най-динамично развиващите се застрахователни дружества в България през последните години и е с близо 22 % пазарен дял в областта на здравното застраховане. Прочетете ТУК.

Сключвайки тази застраховка, работодателите осигуряват на служителите си здравни карти, с които те могат да се лекуват безплатно в над 520 лечебни заведения в цялата страна!

Здравните карти надграждат здравните грижи, които пациентите получават по линия на здравната каса. Както знаем обаче, тези грижи не са достатъчни да покрият изцяло лечението. Над 50% от здравните услуги се доплащат от здравноосигурените лица, а 2/3 от българите споделят, че им се е налагало да теглят кредити и да продават имоти, за да си осигурят пари за лечение.

Здравните карти осигуряват много ползи – както за служителите, така и директно за самите работодатели:

Ползи за служителите:

  Служителите получават бърза реакция и адекватно лечение от най-добрите специалисти в България

✔  Покритие в цяла България – Безплатни пегледи и лечение в над 520 лечебни заведения в България

  Клиентите избягват чакането на опашки пред кабинета на личния лекар и нуждата да разчитат на направления за специалист;

  На тяхно разположение е безплатен кол-център – 24 часа в денонощието/7 дни в седмицата

  Операторите на телефона са медицински специалисти, които могат да дадат предложение за лечебно заведение и лекар, да запишат час и организират посещението на пациента.

  Служителите получават специално отношение и съдействие при решаването на техния здравословен проблем

  Спестяват се разходи за лечение, прегледи и др. и се възстановяват до 600 лв. годишно за здравни стоки и услуги

Хората високо ценят „вторичното“ здравно осигуряване, тъй като то им спестява огромни разходи за прегледи, изследвания, лекарства, ямр, операции, избор на клиника, лекуващ лекар или екип. Служителите имат достъп до лечение, независимо къде в България се намират, 24 часа в денонощието, без значение дали пътуват в комапндировка или са на почивка.

Това им осигурява спокойствие, спестява им време, стрес и неудобства, а в същото време получават услуга с високо качество.

За разлика от други социални придобивки, които носят единствено стойността на своята цена, здравните карти спестяват на хората разходи, много по-високи от стойността на годишната вноска!

Разширеният план е на стойност 215 евро на година, което разпределено на месечна база, е 35 лв. на месец на човек. Защитите и спестените средства за лечение, прегледи, изследвания, обаче, могат да са на стойност хиляди левове!

За сравнение, 60 лв. във ваучери за храна са равни на 60 лв. в продукти и не повече...

Ползи за работодателя:

  Сключвайки дългосрочни здравни застраховки за свои служители, компанията демонстрира своята грижа и отговорност за здравето на служителитe

   Броят не служителите не е ограничен - можете да сключите фирмена здравна застраховка дори само за себе си!

  Това води до създаването на увереност в служителите, че са ценени и до подобряване на тяхното представяне на работното място

  Бързото и навременно решаване на здравословните проблеми на служителите намалява отсъствията и повишава тяхната ефективност

  Служителите изграждат лоялност към компанията и отговорност към работата, тъй като високо оценяват спестените разходи по прегледи, изследвания, лекарства, както и специалното отношение, което получават

  Запазване на ключови кадри

  Изграждане на имидж на социално отговорен работодател

  Данъчни облекчения – разходите за здравните застраховки по закон се признават за 100% разход на фирмата до размер 720 лв. годишно за служител и съответно се спестява корпоративен данък.

  Застрахователят поема финансовата отговорност при лечение на злополуки и заболявания на служителите

  Ние като брокер, поемаме цялостното обслужване по време на срока на застраховките – при наличие на проблем, нужда от разяснение, съдействие или съвет по отношение на ползването на услугите и изплащането на суми.

Здравните карти България Глобъл се предлагат в 2 варианта – Разширен и Луксозен план.


  • При интерес от Ваша страна, можете да ни пишете на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. за изготвяне на оферта.

При сключването на групова застраховка за над 50 служителя, не е необходимо попълването на индивидуална здравна декларация, а се прилага опис на включените лица, което облекчава процедурата по сключване.

Много работодатели предприемат стратегията да сключат разширения план на своите служители с по-нисък ранг и Луксозния план – за служителите на по-високи ръководни позиции. По този начин допълнително влияят на служителите, които са по-важни за компанията и им показват, че ги ценят.


  • Попитайте и за другите ни програми за задържане на персонала!

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

гр. София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 
гр. Гоце Делчев
ул.“Дунав” № 26, Търговски център “Гоце Делчев”
тел. 0899 89 32 13
 

Global Life - Централен офис

За безплатна консултация
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.