fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Една добра цел на лидерството е да помогнем на тези, които се справят зле, да се справят добре, а на тези, които се спряват добре – да се справят още по-добре.
Джим Рон

В дните, в които всички сме много по-внимателни към здравето си от обикновено, е хубаво да знаем, че имаме защита

Здравните... прочети повече >>

В средата на месец октомври град Пловдив и хотел „Санкт Петербург”  отново бяха домакини на поредния успешен съвместен семинар на Глобъл Лайф и “Граве България Животозастраховане” ЕАД.

Гост лектор беше г-н Петер Цайнцингер, член на Управителния съвет и ... прочети повече >>

Глобъл Лайф предлага на своите клиенти готови и индивидуални пакетни решения в областта на спестовното животозастраховане.
Чрез комбинацията от различни застрахователни продукти на водещи застрахователни компании, нашите специалисти ще разработят специално за вас... прочети повече >>

Германският застраховател Allianz обяви, че доброто представяне на компанията продължава и през второто тримесечие на 2018 г. Нетната печалба за второто тримесечие на 2018 г. е 1,9 млрд. евро.

Оперативната печалба на компанията отбеляза ръст до 3 млрд. евро, което е леко над поставените... прочети повече >>

Спестяванията на бизнеса и домакинствата в банките в края на септември 2018 година достигнаха 76,325 милиона лева и нарастват със 7,7% на годишна база, показват предварителните данни от паричната статистика на Българската народна банка.

От тях близо 50 милиона лева са депозитите... прочети повече >>

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

гр. София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 
гр. Гоце Делчев
ул.“Дунав” № 26, Търговски център “Гоце Делчев”
тел. 0899 89 32 13
 

Global Life - Централен офис

За безплатна консултация
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.