fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Отговори си на въпроса: С какво ще направя днешния си ден по-добър от вчерашния?

Злополуки и рискови застраховки

zlopoluki i riskovi zashtahovaniaПредмет на застраховката "Злополука" е изплащане на суми при телесно увреждане на застрахования в резултат на злополука, предизвикали временна или трайна загуба на трудоспособност или смърт, както и покритие за възникнали в тази връзка медицински разноски.

Обикновено на застрахования се осигурява непрекъснато, 24-часово специализирано съдействие за оказване на спешна или неотложна медицинска помощ, заплащане на разходите за такава помощ и изплащане на суми при телесно увреждане на застрахования в резултат на злополука, спортни травми, за събития, настъпили по време на пътуване или престой на застрахования на или извън територията на Р. България.

Рисковите застраховки гарантират широк кръг застрахователни защити, свързани с живота и здравето на застрахованите лица. Те нямат спестовен характер и могат да бъдат както едногодишни, така и дългосрочни, давайки право на данъчни облекчения за своите притежатели.

 

 

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

гр. София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 
гр. Гоце Делчев
ул.“Дунав” № 26, Търговски център “Гоце Делчев”
тел. 0899 89 32 13
 

Global Life - Централен офис

За безплатна консултация
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.