fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Точно ДНЕС бъдете необикновени! Изживейте деня си с мисълта как да го направите по-добър!
Глобъл Лайф

Спестовно животозастраховане

spestovno jivotozashtrahovaneВ областта на Спестовното животозастраховане ние Ви предлагаме освен застраховка живот, и индивидуални спестовни решения. Те ще освободят съзнанието Ви от въпроси като “Какво ще стане, ако...?“ и ще Ви дадат възможност да се съсредоточите върху благосъстоянието на семейството си и професионалното си развитие.

Ако имате малки деца и искате да спестите пари за образованието им, ние ще Ви покажем как ще го постигнете, като едновременно с това ползвате и данъчни облекчения.

Ако вече мислите в посока, какво ще правя като се пенсионирам, ние отдавна имаме продукт, който може да Ви осигури допълнителна месечна рента.

Ако сте се чудили дали някой може да Ви плаща за всяка седмица, в която сте в болнични или дали някой може да поеме болничния Ви престой или дали може да Ви компенсира за заплатените от вас лекарства и консумативи, отговорът е „ДА“. Само ни се обадете.

За сключването на застраховка „Живот” е нужно да отделите малко време, за да може заедно да направим анализ на Вашите нужди и да изберем най-добрата застрахователна компания и най-подходящият за Вас застрахователен продукт.

За тази цел на Ваше разположение са най-добрите ни консултанти, доказали своя опит на нашия пазар, които ще изберат най-подходящата програма от нашите утвърдени пъртньори – Алианц, Граве или Уника.
За повече информация и безплатна консултация, моля потърсете ни  чрез формата за заявка

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

Централен офис - гр.София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 

 

 

Global Life - Централен офис

За безплатна консултация
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.