fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Образованието е без стойност, а талантът е безполезен, когато нямаш непоколебима цел. Никога не се оставяйте без компас.
Кондолиза Райс

Инвестиционно животозастраховане

investicionno jivotozastrahovaneАко желаете да формирате лична инвестиция, при която сами да решавате къде да бъдат вложени Вашите пари, комбинирана с ефективна защита срещу непредвидени събития за дълъг период от време – решението е застраховка “Живот”, свързана с инвестиционен фонд.

Това е комплексен застрахователен продукт, който съчетава в себе си застраховка живот, разнообразни защити при злополуки и заболявания и възможност за инвестиране на вашите средства на световните капиталови пазари.

Застраховката предлага достъп до професионално управлявани инвестиционни фондове с огромни капитали, които не са достъпни за малки инвеститори и физически лица.
Получавате лична (инвестиционна) сметка и със средствата по нея придобивате дялове в инвестиционните програми на световните лидери в бранша.
Имате възможност за извънредни вноски, които също се инвестират и така увеличавате средствата по Вашата инвестиционна сметка.

За повече информация и безплатна консултация, моля потърсете ни чрез формата за заявка

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

гр. София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 
гр. Гоце Делчев
ул.“Дунав” № 26, Търговски център “Гоце Делчев”
тел. 0899 89 32 13
 

Global Life - Централен офис

За безплатна консултация
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.