fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Дори хората, които твърдят, че всичко е предопределено и ние нищо не можем да направим, за да го променим, дори и те се оглеждат, преди да пресекат улицата.
Стивън Хокинг

ПРОФЕСИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ НА НОТАРИУС

Застраховка Професионална отговорност на нотариуса е задължителна застраховка съгласно Закона за нотариусите и нотариалната дейност за всички правоспособни нотариуси, помощник-нотариуси и служители в нотариална кантора.

Обект на застраховката е професионалната отговорност на нотариуса за причинени имуществени вреди на трети лица, вследствие виновно неизпълнение на професионалните му задължения, за които вреди е отговорен съгласно българското законодателство.

Застраховката се сключва при задължителен минимален лимит на отговорност – 20 000 лв., определен от Нотариалната камара на Република България. При желание на клиента, могат да бъдат договорени и по-високи лимити.

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

Централен офис - гр.София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 

 

 

Global Life - Централен офис

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.