fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Нашите съмнения са предатели, те ни карат да губим онова, което често бихме могли да спечелим, ако не се страхуваме да опитаме.
Уилям Шекспир

Алианц България

Финансови решения от А до Я
Алианц България Холдинг е част от европейския лидер в глобалното застраховане и финансови услуги Allianz SE.  Компанията е сред най-големите доставчици на финансови услуги в световен мащаб със 126.1 млрд. евро приходи и 1 448 млрд. евро активи под управление на трети лица към 31.12.2017 година. Allianz обслужва повече от 88 млн. клиенти в 70 страни по света.

Allianz е световeн лидер в застраховането и осигуряването на асистанс: в автомобилното, морското, авиационното, транспортното застраховане, както и в застраховането на инфраструктурни обекти и на космическата индустрия.
- Алианц е най-големият автомобилен застраховател в света
- Повече от 50 милиона автомобила в световен мащаб са застраховани от Алианц
- Алианц е най-големият световен партньор на автомобилните производители: 60-годишен опит, сътрудничество с повече от 40 марки автомобили в над 20 държави
- Алианц е номер 1 в света по карго застраховки
- Алианц има повече от 100 години опит в морското застраховане и е един от водещите морски застрахователи със 7500 бр. застраховани плавателни съда
- Собственици на повече от 60 000 яхти в света са защитени от Алианц
- Водещ авиационен застраховател: Застраховал първият успешен трансатлантически полет (от изток на запад) през 1928 г. на Гунтер фон Хунефелд, Джейм Фицморис и капитан Кел
- Водещ застраховател на космически кораби, застрахова извеждането на сателити чрез SpaceCo
- Обработил 650 000 бр. искове по туристически застраховки за година
- Наел е близо 400 000 бр. заместващи автомобили и е направил повече от 15 000 хотелски резервации като обезщетение на клиенти от Allianz Global Assistance.
Алианц България Холдинг е водеща компания на българския пазар, която гарантира водещо ноу-хау и предлага комплексни финансови решения на своите клиенти в общо застраховане, животозастраховане, пенсионно осигуряване, банкови услуги и лизинг. Над 1 170 000 уникални индивидуални клиенти се доверяват и ползват финансовите услуги на компанията. Това е доказателство, че Алианц България е надежден партньор за своите клиенти и партньори.
Благодарение на широкия спектър от застрахователни и финансови продукти Алианц България може да задоволи потребностите от застрахователна защита на всеки един клиент.

Ние сме горди, че можем успешно да си партнираме с Allianz.

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

гр. София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 
гр. Гоце Делчев
ул.“Дунав” № 26, Търговски център “Гоце Делчев”
тел. 0899 89 32 13
 

Global Life - Централен офис

За безплатна консултация
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.