fbicon fbicon
Мисъл на деня:
Хората не вземат решение да станат изключителни. Те решават да постигнат изключителни неща.
Сър Едмънд Хилари

Алианц България

Финансови решения от А до Я

Allianz Group – повече от 128 години сигурност и устойчиво развитие

Allianz AG е основана на 5 февруари 1890 г. в Германия. През 2006 г. Allianz се превръща в първия доставчик на финансови услуги с европейска идентичност (Societas Europaea).

Allianz е сред най-големите доставчици на финансови услуги в световен мащаб. С повече от 142 000 служители в цял свят, Allianz Group обслужва 85.4 млн. клиенти в повече от 70 страни.  В застраховането Allianz е пазарен лидер в Германия и има водеща позиция по целия свят. През 2015 г. Allianz Group постигна общи приходи в размер на 125.2 млрд. евро. Allianz застрахова най-голям брой компании от листата на 500-те водещи в световен мащаб.

Aкционерно дружество „Алианц България Живот“ е създадено през 1992 г. под името „България Живот“. То е едно от първите самостоятелни животозастрахователни дружества, действащи според световната практика, а впоследствие и според приетата у нас нормативна уредба.

През 1998 г. Allianz AG – Мюнхен придобива „България холдинг“. Така ЗАД „България Живот“ става част от групата на един от световните лидери в областта на застраховането и финансовите услуги и се преименува на ЗАД „Алианц България Живот“.
През годините Алианц България се е доказала като надежден партньор за своите клиенти. Компанията предлага комплексни финансови решения, чиято цел е удовлетворяване потребностите на клиентите.

Високият финансов рейтинг и постоянно постиганите отлични резултати, традицията и опитът в обслужването на клиентите разкриват безапелационното превъзходство на компанията – световен лидер в областта на финансовите и застрахователни услуги.
Нашите професионални финансови съветници ще Ви помогнат да вземете решение при избор на подходящи за вас продукти и услуги.

Заявете безплатна консултация

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офиси

гр. София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

гр. София
ул.“Поп Богомил” № 1-3
тел. 0894 49 66 63
 
гр. Гоце Делчев
ул.“Дунав” № 26, Търговски център “Гоце Делчев”
тел. 0899 89 32 13
 

Global Life - Централен офис

За безплатна консултация
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.