fbpx
Мисъл на деня:
За красиви очи, търсим доброто в другите; за красиви устни, използваме думи на доброжелателност; и за уравновесеност, вървим със съзнанието, че никога не сме сами.
Одри Хепбърн

За нас

Глобъл Лайф е застрахователен посредник, регистриран съгласно българското законодателство от Комисията за финансов надзор.

Глобъл Лайф е създаден да отговори на изискванията и нуждите на хората, търсещи застрахователна защита и се управлява от специалисти, съсредоточили своя дългогодишен опит в професионалното и качествено обслужване на клиента.

Ние сме ориентирани към животозастраховането и си партнираме с едни от най-стабилните в световен мащаб застрахователни компании, с повече от 100 годишен опит в областта на грижата за човешкия живот и стабилните инвестиции.

Нашите консултанти ще Ви предложат уникални спестовни и инвестиционни животозастрахователни продукти за защита на живота и здравето на човека.

Силата на Глобъл Лайф се състои в това, че предлага на своите клиенти готови и индивидуални пакетни решения, чрез комбинация от различни застрахователни продукти на различни компании.

За Вас, които искате да получите най-доброто от застрахователния пазар, да защитите своя живот и здраве, в случай на заболявания или злополуки, да имате финансова сигурност и обезпечение за Вашите близки, предлагаме готови животозастрахователни пакети или конструираме индивидуално решение.

По този начин клиентите получават:
-    По-голяма сума при изтичане на срока или по-голяма защита
-    По-голяма защита при тежки заболявания
-    Възможност за теглене на суми преди изтичане на срока
-    Избор на ниво на защита, получаване на    дневни пари при болничен престой, суми за хирургическо лечение, лечение в чужбина и др.

Освен това, нашите специалисти могат да ви предложат и професионални решения в имущественото, автомобилното застраховане, злополуки, здравни и медицински застраховки при пътувания в чужбина, решения за специфични застрахователни покрития и нужди и много други.

Над 15 000

АКТИВНИ КЛИЕНТИ

НАД 400 000 000 €

ГЕНЕРИРАНА ЗАЩИТА

Над 15 000 000

СПЕСТЕНИ ЛЕВА

Заявете безплатна консултация

Моля попълнете полетата по-долу. Ние ще Ви потърсим по телефон в удобно за Вас време или ще ви пишем мейл за да установим Вашите потребности. След това ще Ви предложим най-доброто и най-подходящото застрахователно решение.

Заявете безплатна консултация

Вашето съобщение беше изпратено успешно!

Офис

Централен офис - гр.София
бул. "Александър Стамболийски" №55а, ет.1, ап.2
тел. 02 9508072

 

 

 
fbicon fbicon

Global Life - Централен офис

За безплатна консултация
 
Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържанието, което е възможно да Ви интересува. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с нашата политика за използването на бисквитки.